Achtergrond

ZKM cliënt over VOV Consultancy:

"Het is helemaal goed met me, wat er ook gaat komen. Daar ben ik van overtuigd. En daar heeft dit traject toch echt een hele belangrijke bijdrage in gehad"

Coaching

Het is alweer enige tijd geleden dat ik via het ministerie van bij jou terecht kwam voor coaching.

Ik heb erg veel aan je coaching gehad, ondanks dat het af en toe behoorlijk confronterend was en ook pijnlijk. Ik kon daarna weer beter omgaan met de problemen en de pijn rondom mijn oudste zoon, die geen contact meer met mij wilde en nog niet wil. Eerder had ik een burn-out en werd via de huisarts naar jou verwezen. Een schot in de roos én chapeau voor beiden, al zag ik dat op sommige momenten toen nog niet zo. Ik denk nog regelmatig aan de sessies, ook aan die confronterende- maar soms o zo juiste opmerkingen en constateringen van je over mijn persoontje en je had gewoon gelijk.

Vooral als ik nu mezelf weer eens dreig te verliezen omdat ik dingen weer wil overnemen en de controle wil blijven vasthouden. Dan komt dat stemmetje  weer naar boven en zet me op mijn plaats terug. Maar ook andere zaken hebben veel impact gehad. Het gaat goed met me, uiteraard ben ik nog steeds druk met de mantelzorg over mijn gezin. Maar ook dit kan ik nu beter “handelen”. 

Het is helemaal goed met me, wat er ook gaat komen. Daar ben ik van overtuigd. En daar heeft dit traject toch echt een hele belangrijke bijdrage in gehad.

ZKM cliënt, 2011

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15