Achtergrond

Coach en sporter ontdek je potentieel!

Hoe bewust ben je van jouw sterke kant, van jouw vaardigheden en talenten? Heb je ze allemaal al ontdekt en ontwikkeld? Het is mogelijk jouw manier van werken als coach of sporter, je gedrag concreet in beeld te brengen.

Op welk niveau je ook sport of coacht, individueel sport of in teamverband, onderzoek wijst uit dat er altijd nog potentieel te winnen is,  dat je beter kunt.

Een DNLA-onderzoek Sport levert een verfrissende kijk op jezelf op. Met deze informatie kun je hernieuwd ontdekte eigenschappen, maar ook mentale krachten en talenten verder ontwikkelen en aanscherpen - waar nodig - door gerichte coaching en training. Het helpt je om het maximale uit jouw sportcarrière te halen.

Ongetwijfeld heb je een prima fysiologische aanleg voor je sport. Je vaardigheden en talenten worden door je omgeving en door jezelf misschien als een vanzelfsprekendheid gezien. Maar het is helpend om te zien wat jouw omgeving voor invloed op jouw functioneren heeft. Een serieus zelfonderzoek, een nieuwe kijk op jezelf maakt je bewust van dat wat jij in je hebt. Ook hoe de omgeving op jou mentaal inwerkt. Denk aan je directie, de invloed van de trainer, de club waarbij je sport, de invloed van je ouders, het publiek. Ook, wat grote druk en spanning met jou doet. Het onderzoek zet je aan tot nieuwe acties, tot uitproberen, tot een meer bewuste vorm van handelen en communicatie. Als je onder begeleiding de onderzoeksresultaten met je coach bespreekt, helpt dat om de samenwerking nog succesvoller te maken. Met als resultaat dat jij beter presteert en met nog meer plezier je sport bedrijft.

Vanuit je sport naar je persoonlijke leven

De effecten van het nieuwe inzicht in je mogelijkheden houden niet op bij je sport. Zij werken door in je persoonlijke leven. Jijzelf, je collega’s maar ook je naasten profiteren van de inzichten die je hebt opgedaan. De kans is groot dat je ervoor kiest door te gaan met je sport, maar de manier waarop je in je sport en leven staat, hoe je contacten legt, hoe je zaken organiseert, zal zeker veranderen.

Het onderzoek

DNLA-onderzoek start met beantwoording van een vragenlijst via internet. Vervolgens worden de resultaten met een gecertificeerde DNLA-coach of adviseur besproken. De verworven inzichten en het actieplan DNLA maakt persoonlijke ontwikkeling objectief meetbaar.

De afkorting DNLA staat voor Discovering Natural Latent Abilities.

Maak nu een afspraak met VOV Consultancy

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15