Achtergrond

Coaching

Deze tijd vraagt veel van mensen. Een tijd van transitie kenmerkt zich doordat bestaande zekerheden vervagen en nieuwe worden ontwikkeld. Iedereen loopt in zijn leven tegen belangrijke en vaak persoonlijke keuzes aan. Het is van belang om scherp te krijgen waar de vraag je toe uitnodigt en ook waar je twijfels zitten om jouw keuzes te maken.

Voor wie?

Onze trajecten richten zich op ieder mens, iedere professional, werknemer, leidinggevende, of ondernemer die zich (in professioneel opzicht) wil ontwikkelen. En, als je een sparringpartner zoekt in je zakelijk functioneren, bij de keuzes en beslissingen waar je voor staat.

Coaching is dan een moment van reflectie. Reflectie vrij van belangen en gericht op het vinden van jouw antwoord. Reflectie op persoonlijke of specifieke functioneringsvragen. Inzicht wat het juist zo lastig maakt is één; naar het inzicht handelen, brengt vaak de gewenste verandering. Zowel in je persoonlijk leven als in je werk. Soms zijn enkele gesprekken voldoende.  Soms kan – waar nodig – gebruik worden gemaakt van diverse methodieken en technieken. Bedoeld om je verder te helpen en het proces te verdiepen en te versterken. Hierbij kun je denken aan de Zelfkennismethode ZKM® (prof. Dr. H. Hermans), competentieonderzoek (Discovering of Natural Latent Abilities), Focussing en Voice Dialogue.

Directiereflectie is vooral bestemd voor de directeur(m/v) die in de complexiteit van zijn organisatie scherp wil krijgen waar de juiste belangen liggen zowel van de organisatie als van hem persoonlijk. Op een neutrale plek spiegelen waar je staat. Wat nodig is om de juiste keuzes te maken – zuiver zijn in je motieven om je eigen dilemma’s te begrijpen.

Coaches van VOV Consultancy begeleiden je in dit proces. Betrokken en deskundig.

Resultaten

Het proces helpt je de voor jou juiste keuzen te maken en het gedrag te tonen dat bij die keuze past. Herstel van vitaliteit, nieuw elan in jouw werk zijn vaak de effecten. Je bent regisseur van je leven. Veel werkgerelateerde vragen komen voor vergoeding van de werkgever in aanmerking; immers beiden hebben er belang bij. Begeleiding leidt veelal tot een win-winsituatie voor de organisatie en zijn medewerker.

Indien gewenst verzorgen wij, samen met u hierover het contact met uw werkgever.

Graag nodigen wij u uit uw vraag in een persoonlijk gesprek met één van ons te bespreken. De juiste coach zetten wij hiervoor in.

Maak nu een afspraak met VOV Consultancy

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15