Achtergrond

Ontdek je mogelijkheden

Hoe bewust ben je van jouw sterke kant, van jouw vaardigheden en talenten? Heb je ze allemaal al ontdekt en ontwikkeld? Het is mogelijk jouw manier van werken, je gedrag concreet in beeld te brengen.

Het levert een verfrissende kijk op jezelf op. Met deze informatie kun je hernieuwd ontdekte eigenschappen, ook onvermoede talenten verder ontwikkelen en aanscherpen - waar nodig - door gerichte coaching en training. Je hebt ongetwijfeld een prima opleiding, werkervaring en een functie die je naar ieders tevredenheid uitvoert. Je vaardigheden en talenten worden door je omgeving en door jezelf misschien als een vanzelfsprekendheid gezien. Vaak heb je meer in huis. Het helpt om te zien wat jouw omgeving voor invloed op jouw functioneren heeft. Een serieus zelfonderzoek, een nieuwe kijk op jezelf maakt je bewust van dat wat jij in je hebt. Het zet je aan tot nieuwe acties, tot uitproberen, tot een meer bewuste vorm van handelen en communicatie.

Voor zaken die je lastig vindt ontstaan verrassende oplossingen. Het is een opsteker om jezelf in de jou al bekende talenten bevestigd te zien. Ook de ontdekking van onvermoede mogelijkheden die sluimeren, leveren betekenisvolle inzichten op.

Vanuit je werk naar je persoonlijke leven

De effecten van het nieuwe inzicht in je mogelijkheden houden niet op bij je werk. Zij werken door in je persoonlijke leven. Jijzelf, je collega’s maar ook je naasten profiteren van de inzichten die je hebt opgedaan. De kans is groot dat je ervoor kiest in je huidige functie te blijven, maar de manier waarop je in je werk en leven staat, hoe je contacten legt, hoe je zaken organiseert, zal zeker veranderen.

Het DNLA-onderzoek

DNLA-onderzoek haalt je afzonderlijke talenten en eigenschappen trefzeker boven tafel. De afkorting DNLA staat voor Discovering Natural Latent Abilities. DNLA maakt persoonlijke ontwikkeling objectief meetbaar. VOV Consultancy begeleidt veranderingstrajecten binnen een diversiteit van organisaties. Uitgangspunt is de aanwezige riijkdom aan talent, wijsheid en betrokkenheid binnen iedere organisatie te koesteren en tegelijkertijd een nieuw enthousiasme aan te boren. Met als doel betere resultaten van medewerkers en organisatie.

Maak nu een afspraak met VOV Consultancy

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15