Achtergrond

Ontwikkeling potentieel

Mensen zijn verschillend. Gelukkig maar, het maakt de wereld zoveel mooier, het leven zoveel rijker. Daardoor kunnen we samen zoveel meer. De verschillen vloeien voort uit aanleg, levenservaringen, oefening, studie, de huidige context van leven en werken. Menselijke kwaliteiten uiten zich in het gezin, in het maatschappelijk leven en in het werk. Stel je hebt werk gevonden dat past bij jouw passie en talent. In die situatie voel je jezelf alleen maar sterker worden en kun je verder groeien. Tenminste als omstandigheden niet tegenwerken. Ieder mens heeft tegenslagen in zijn leven, of zaken gaan niet zoals gehoopt.

Haal jij het beste uit jezelf?

Omstandigheden in je werksituatie kunnen je uit je kracht halen, jou niet stimuleren of erger nog demotiveren. Denk aan andere eisen die nu aan jou of het team worden gesteld; anders dan wat er eerder werd verwacht. Een voorbeeld hiervan is de grotere eigen verantwoordelijkheid die je als vakman, vakvrouw of team krijgt door een andere manier van werken. Vaak door met minder managers te werken. Eigenlijk is dat de uitdaging en het arbeidsplezier dat je zoekt, maar jij en je team hebben niet geleerd hiermee om te gaan. Dat maakt vaak onzeker. Mogelijk is je zelfvertrouwen aangetast doordat jij als mens je niet gezien voelt, jouw prestaties niet worden erkend. In iedere organisatie komen deze situaties voor. Het heeft impact op leidinggevenden, op medewerkers, op teams, op hun bevlogenheid en motivatie. Het verlaagt het prestatieniveau. Als gevolg van stress stijgt het ziekteverzuim.

Haal ook meer uit je team en organisatie

Onze kennis, kunde, en passie is het om mensen, teams en organisaties te helpen meer uit zichzelf te halen, hun potentieel tot ontwikkeling te brengen. De individuele workshops over leiderschap zijn voorbeelden van wat wij bieden. In samenwerking met de partners in ons netwerk zullen meer trainingen en workshops worden ontwikkeld. Volg daarvoor ook de ontwikkelingen op het Expertisecentrum DNLA Nederland op www.expertisecentrumdnla.nl Samen met onze partners bieden wij altijd wat u als organisatie, als team, als leidinggevende, als medewerker nodig heeft. Maatwerk is en blijft hierbij onze huisstijl. Het gaat altijd om u.

Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15