Achtergrond

Betrokken medewerkers presteren 25% beter!

Is innovatie een belangrijke factor in uw organisatie? Weet dat betrokken medewerkers 25 procent beter presteren. Zij leveren meer kwaliteit en de rentabiliteit die uw organisatie nodig heeft. Schrap dus nooit alleen maar banen. Investeer ook in de mensen die blijven. Zij zorgen voor continuïteit van uw organisatie in moeilijke omstandigheden.

Robotisering, ICT, internet, automatisering, het verplaatsen van productielijnen naar lage loonlanden beïnvloeden in belangrijke mate de maatschappelijke en economische perspectieven van de West-Europese samenleving. Een groot aantal functies verdwijnt, nieuwe ontstaan.

Hoe houd je continuïteit? Door kosten te verlagen en op prijs te concurreren. Maar hoe lang houd je dat vol?

De grootste kansen voor werkgelegenheid liggen in sectoren die producten en diensten leveren in directe afstemming met de klant. Producten en diensten die maatwerk vereisen. Dit vraagt samenwerking van vakmensen en professionals in flexibel opgebouwde teams die in hoge mate zelfverantwoordelijk en zelforganiserend handelen. De bundeling van deskundigheid, zelfstandigheid en flexibiliteit maakt het mogelijk kwalitatief hoogstaand en innovatief in te spelen op nieuwe omstandigheden die er altijd weer zijn. Je doet zo meer met minder mensen en middelen. Dit geldt voor alle sectoren, profit en non-profit.

Benut uw menselijk kapitaal optimaal

De feitelijke situatie is dat er nog steeds sprake is van een pure verspilling van menselijk kapitaal, terwijl innovatiesucces voor driekwart daarvan afhangt. Nationale en internationale onderzoeken bevestigen dit. Voor organisaties is het van levensbelang sociale innovatie hoog op de agenda te zetten. Dat betekent meer aandacht en waardering en dus investeren in je mensen, hun talenten, hun ontwikkeling. De mens centraal stellen, loont.

Voorkom reorganisatiemoeheid

VOV Consultancy heeft een duidelijk visie over organisaties, zowel in het bedrijfsleven, als het onderwijs, de zorg en de overheid. Wij begeleiden organisaties en managers om het leiderschap te tonen dat de huidige tijd vraagt. Wij beschikken over unieke methodieken om de talenten, motivatie en innovatiekracht van uw medewerkers en van uw organisatie in beeld te brengen. Wij helpen u een beter gebruik te maken van de kennis, kunde en het talent van uw managers en medewerkers zodat zij meer waarde voor uw organisatie hebben. Zijn uw mensen reorganisatiemoe? Wij helpen u dat te herstellen.

Maak nu een afspraak met VOV Consultancy

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15