Achtergrond

Competentieonderzoek

Doorslaggevend voor succesvol functioneren is de mentale kracht van mensen, het potentieel dat ieder mens in zich heeft. Hoe wordt dat ingezet in de actuele situatie? Hoe komt dat samen in teamverband? De rol van de leidinggevende is hierin cruciaal. Kijk bijvoorbeeld naar de ontwikkeling en resultaten van het Nederlands voetbalelftal op het WK in Brazilië. De coach heeft, alhoewel hij dat misschien niet beseft, slim en moedig gebruik gemaakt van de wetenschappelijk bewezen succesfactoren van:

DNLA

DNLA meet houding en gedrag van wetenschappelijk bewezen factoren die nodig zijn voor succesvol functioneren in het zakenleven, het onderwijs, de zorg, de overheid en de sport. DNLA ontdekt het verborgen potentieel van mensen en ontwikkelt dit: 17 factoren op de gebieden prestatiedynamiek, ambitie, intermenselijke verhoudingen en belastbaarheid. Leidinggevenden zien hoe effectief zij functioneren op 25 factoren verdeeld over de dimensies leidinggevende kwaliteiten, samenwerking, consensus en ondernemerschap. Dit wordt verder uitgewerkt in de themabladen.                                                                 

De uitdaging is: het potentieel van mensen, teams en organisaties te ontwikkelen. Je hebt alleen de moed nodig om daarvoor te gaan. Wij helpen u daarbij.

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15