Achtergrond

Partners

Wij beschikken over een breed netwerk van adviesbureaus, coaches en adviseurs. Daarbinnen werken we met een selecte groep intensief samen: onze partners. De samenwerking met hen helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening op hoog en onderscheidend niveau te houden. Een specifieke groep vormen de DNLA-coaches en adviseurs. Ieder werkend vanuit eigen kwaliteiten, met eigen klanten en dienstverlening, elkaar versterkend en deels samen in organisaties, projecten en processen actief.

Het Expertisecentrum DNLA Nederland is het onderdeel van VOV Consultancy van waaruit de kwaliteitsontwikkeling en bewaking van de Nederlandse versies van de DNLA-systemen plaats heeft. Input wordt geleverd aan de intenationale ontwikkeling van DNLA. Voor de beantwoording van vragenlijsten dienen deelnemers op de site van dit centrum in te loggen.

Overzicht

DNLA-coaches en adviseurs 01-01- 2019

Achternaam Voornaam Bedrijfsnaam Website
Aggelen, van Marja Kompaszie www.kompaszie.nl
Dijk, van Rob VOV Consultancy www.vov-consultancy.nl
Rekers Karen VOV Consultancy www.vov-consultancy.nl
Schotgerrits Dick VOV Consultancy www.vov-consultancy.nl
Strik Tim Van Maerlantlyceum www.vanmaerlantlyceum.nl
Vegt, van der André Kompaszie http://www.kompaszie.nl


Binnen de OMO Scholengroep Helmond zijn managers en enkele sleutelfunctionarissen opgeleid tot DNLA-adviseur. Beoogd wordt bij te dragen aan de verdere professionalisering van alle medewerkers in samenhang met de ontwikkeling van de scholen: het Vakcollege, het Dr.-Knippenbergcollege, Carolus Borromeus College en de Praktijkschool. De DNLA-ontwikkelassessments maken binnen deze scholen deel uit van de driejaarlijkse gesprekscyclus. Een tweetal zorgcoördinatoren is tevens gecertificeerd om DNLA- Jobstarter, een module voor leerlingen, studenten en starters op de arbeidsmarkt, in te zetten voor de ondersteuning en begeleiding van leerlingen.
Vanwege het internationaal erkende innovatieve karakter van dit project ontving VOV Consultancy hiervoor een DNLA Award tijdens het DNLA-congres op 18 maart 2016 in Düsseldorf. VOV ontving hierbij twee bokalen. Het tweede exemplaar is door Dick Schotgerrits tijdens een afsluitende cursusdag overhandigd aan Hans Schapenk, rector van de OMO Scholengroep Helmond. De uitreiking aan Hans symboliseerde de wetenschap dat de award alleen behaald kon worden dankzij diens inzet en getoonde leiderschap. 

DNLA-adviseurs sociale competenties OMOSGH - www.omoscholengroephelmond.nl
Achternaam Voornaam Achternaam Voornaam
Aarts Rob De Roij Ine
Habraken Thijs Jacobs Joost
Jacobs Joseline Janse Freddy
Kuipers Dilise Toll Frank
Van de Ven Martin Van den Broek Patrick
Verhagen Martijn Verhees Margot
Verheijden Ingrid    

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15