Achtergrond

Zelf Kennis Methode

Er speelt veel in mijn leven, maar ik krijg er geen vat op. Is dit het werk, de relatie, die ik wil? In de dingen die ik doe ervaar geen zingeving meer. Het lukt mij niet om voldoende sturing te geven aan mijn leven. Hoe nu verder? Belangrijke thema’s spelen in je leven die om nadere uitwerking vragen. Hoe realiseer je duurzame veranderingen in denken, voelen en handelen?

Ons levensverhaal klinkt altijd door in ons handelen en in ons Zijn. Je persoonlijke levenservaringen zijn het uitgangspunt bij dit onderzoek. De ZKM is een systematische manier van zelfonderzoek. Door ordening van belangrijke ervaringen en gevoelens ontdek je de samenhang en van daaruit een diepgaand zelfinzicht. De rode draad van je levensverhaal wordt zichtbaar. De uitkomsten inspireren en geven  houvast voor en naar de gewenste veranderingen.

Deze werkwijze is geschikt voor het onderzoeken van je relevante vragen in leven en werk. Denk aan balans werk en privé , zingeving, verwerking van verlies, leiderschap, communicatie, samenwerken met anderen, zelfmanagement, loopbaanvragen.

Dit ZKM Zelfonderzoek met aanvullende coaching geeft een sterke impuls aan je persoonlijke ontwikkeling. Innerlijk leiderschap over je eigen leven en de daarin te maken keuzes geven nieuwe energie en richting. Soms is een kort en krachtig traject voldoende, in andere situaties is het zinvol een langer traject te volgen, gericht op het ombuigen van oude patronen en ruimte te maken voor ander gedrag.

Onze coaches ondersteunen u bij het vinden van uw antwoord.

Bespreek uw vraag vrijblijvend met een van onze coaches of vraag via onderstaande afspraakbutton onze uitgebreide brochure op.

De ZKM® coaches zijn aangesloten bij de landelijke koepelvereniging (www.vvzb.nl).

Onze tarieven voor particulieren zijn inkomensafhankelijk.

Maak nu een afspraak met VOV Consultancy

« Terug

Rob stelt zich voor

Dick stelt zich voor

  • VOV Consultancy
  • Kruisdijk 5
  • 7122 LL Aalten
  • +31 (0)543 - 46 62 15