Burn-out en coaching

Burn-out komt veel voor onder alle leeftijdsgroepen. Het hebben van een burn-out is een ingrijpende ervaring die veel met je doet. Je kunt veel over jezelf ontdekken en dat geeft ook kansen om te komen tot ander, meer effectief gedrag. Burn-out zegt iets over jou en maakt zichtbaar hoe jij met jezelf en met anderen omgaat en bent omgegaan. 

“ Of zoals Rob van Dijk het omschrijft: ”Burn-out zie ik niet als een ziekte maar als de resultante van een proces in jezelf en tussen jezelf en jouw omgeving. Het is een confronterende fase in de eigen ontwikkeling. Het vertelt iets over jou en wie je bent en de verhalen die eronder en erachter liggen. Universele levenswetten laten hun betekenis zien in de context van jouw levensverhaal. Ik daag de mensen uit om de vraag te onderzoeken: ‘Wat heeft het mij te zeggen. Hoe ga ik om met mijzelf en met mijzelf in het contact met anderen. Doe ik dat vanuit liefde of voor de lieve vrede?”

“Hoe ga ik om met zaken die ik belangrijk vind om te doen en/of waarvan ik vind dat ik die moet doen”. Antwoorden op deze vragen dragen bij aan jouw herstel! 

Soms zijn enkele gesprekken voldoende.  Soms – waar nodig of gewenst – wordt gebruik gemaakt van diverse methodieken en technieken. Bedoeld om je verder te helpen en het proces ten gunste van jezelf te verdiepen en herstel te versterken.

Het proces helpt jou de juiste keuzen te maken en gedrag te ontwikkelen dat bij die keuzes past. Herstel van vitaliteit, nieuw elan in jouw werk zijn vaak de effecten. Je bent regisseur van je leven.

Graag nodigen wij je uit om jouw vraag in een persoonlijk gesprek met ons te bespreken.

 

Burn-out en coaching

Wat is jouw bron van energie?
Copyright VOV Consultancy 2020 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design