Coaching Voor wie?

Het gaat op dit moment op de een of andere wijze niet naar je zin. Je twijfelt aan jezelf en je ervaart weinig plezier en passie in jouw werk, je relatie, jouw leven.  Kortom het loopt niet zoals je wenst en op de een of andere manier lukt het je niet om dit te veranderen.

Je twijfelt welke keuzes je moet maken. Je voelt je meer verantwoordelijk voor anderen of in je werk dan je bent. Onzekerheid heerst en dat wil je onderzoeken.

Zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfkennis zijn belangrijke pijlers om succesvol je eigen dingen te doen en geluk te ervaren. Onze coaching is gericht om deze eigenschappen verder te ontwikkelen en te versterken. En daarmee versterk jij je functioneren, leer je nieuwe vaardigheden aan en neem je bestaande belemmeringen weg. Daarbij komen de niveaus hoofd, hart en ziel vrijwel altijd aan bod. Zij sturen ons handelen in veel situaties.

Die neem je ook mee in je werkzame leven. Zinvol werk vraagt jouw persoonlijke toetsing. Het wat, wie en waarom van de organisatie waar je werkt of wilt gaan werken speelt daarin een rol.

Wij helpen je om een duidelijker beeld van jezelf te krijgen. Wat jij belangrijk vindt in jouw leven en hoe je daarin weer stappen kunt zetten!

Hoe werkt deze tijd daarin door? Een tijdperk dat alle kenmerken heeft van een overgangsfase. Het nieuwe is nog onbekend.

Copyright VOV Consultancy 2020 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design