Anderen over ons

Hoe Rob feilloos de vinger op de zere en dus precies op de juiste plek weet te leggen, is onnavolgbaar.

“Hij legt daarbij een grote dosis empathie en begrip aan de dag die maakt dat je je gehoord en gezien voelt. Ik heb Rob ervaren als een invoelende coach die zijn cliënten leert op een andere manier in de spiegel te kijken.”  (Ellen J.)

Het sluit aan bij waar ik sta en wat ik nodig heb.

De gesprekken met Rob hebben mij geholpen een beeld te vormen hoe ik me wil ontwikkelen als bestuurder en hoe ik daarmee aan de slag kan. Het sluit aan bij waar ik sta en wat ik nodig heb. Dat is voor iedereen anders. Daarin zit zijn kracht. (Ramon S). 

Het geeft me direct of soms indirect richting

Als beginnend bestuurder heb ik met VOV Consultancy samen verkend op welke manier Rob van Dijk me zou kunnen helpen in mijn ontwikkeling. Niet in het aanleren van het ‘bestuurder zijn’, maar in het vormgeven aan mijn leiderschap, vormgeven aan eigenheid in een nieuwe rol. Hoe groei ik van het uitvoeren van een nieuwe functie (directeur) naar een leider die vorm geeft aan de organisatieontwikkeling vanuit een visie? De gesprekken met de coach hebben me soms verrast in richting en inzichten. De reflecterende, open en informele vorm van de gesprekken maakt dat er veel ruimte is om in de breedte onderwerpen te verkennen. Dat vraagt wel een open houding, vragen durven stellen en deze ook beantwoorden. De gesprekken hebben me geholpen een beeld te vormen van hoe ik me wil ontwikkelen als bestuurder en hoe ik daar mee aan de slag kan. Wat vind ik belangrijk, wat zou ik willen ontwikkelen, wat breng ik mee, wat zou ik kunnen halen, wat zou me helpen? Het geeft me direct of soms indirect richting, zonder dat dit een stapsgewijs en vooraf opgezet programma is. Het sluit aan bij waar ik sta en waar ik mee geholpen ben. En daarom voor iedereen anders. Daarin zit de kracht.

Coaching cliënt ZKM

Het ZKM traject heeft mij in mijn werk meer pro-actief en ondernemend gemaakt. En dat ik respectvoller en positiever met mijzelf en anderen omga. “Ik respecteer meer wie ik in wezen ben”. (Gerda H.  ZKM)

Rob confronteerde mij op een prettige en waardevrije manier om zo bewust te worden van mijn eigen rol en aandeel in dat wat er speelde. Nooit heb ik dit als kwetsend ervaren.

De professionele wijze

Rob, jij bedankt voor de professionele wijze waarop je I. hebt mogen en kunnen begeleiden (SWVHelmond-Peelland VO)

Je luisterende oor,je oprechte betrokkenheid

Ik wil je bedanken voor alle rust die je uitstraalde en positieve houding. Je luisterende oor,je oprechte betrokkenheid. Je objectieve kijk op t geheel Je liet me voelen dat ik er mag zijn! (Coaching client ZKM Anja K)

Een wezenlijke bijdrage

Het traject met Rob van Dijk heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan het resultaatgericht functioneren van de leidinggevenden, managers en directie.

Onze gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren.

Pittig en geleidelijk door onze afspraken heen worden mijn kernwaarden steeds meer zichtbaar en gaf de volgende switch: “pas ik wel in het plaatje” naar “past het plaatje wel bij mij?” Voor mij zeer waardevol. Simon G.

Copyright VOV Consultancy 2020 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design